MOPAN Suceava

Au părăsit „Asia Express“ după ce Paul Ipate nu a mai putut continua să participe în emisiune, din cauza unor probleme de sănătate, iar acum Jojo a postat un mesaj cu subînţeles pe reţelele de socializare, notează click.ro.

„Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranţa şi întelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră, acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni şi nu altfel. (…) Aparenţele înşală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că, în cele din urmă, este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional, dacă se poate, şi nu altfel.”, e parte din mesajul vedetei, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/jojo-atac-la-producatorii-asia-express-scandal-incredibil-un-montaj-iscusit-poate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava