• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cătălina Grama (37 de ani) şi Paul Ipate (33 de ani) formează un cuplu pe scenă şi în afara acesteia. Povestea lor de dragoste este una de invidiat, rutina neavându-şi loc în cadrul cuplului. Jojo, căci aşa este supranumită actriţa, a dezvăluit care sunt secretele relaţiei prin intermediul unui mesaj emoţionant scris pe pagina personală a unui cont de socializare, potrivit click.ro.

Cătălina şi Paul formează un cuplu din anul 2014, dar nu au planuri de căsătorie.

Cătălina a dezvăluit, prin intermediul unui text sensibil, care sunt sentimentele pe care le trăieşte referitor la iubitul său cu patru ani mai tânăr. Ea a recunoscut că tocmai diferenţele dintre ei contribuie la stabilitatea cuplului, oferind o turnură specială poveştii de iubire care îi leagă. Mesajul este scris într-o notă glumeaţă, Jojo afirmând că îl lasă pe Paul să dezvăluie, la rândul său, ce fiinţă minunată are alături de el în fiecare zi, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/jojo-ii-face-zile-fripte-lui-paul-ipate-iata-cum-depasesc-cei-doi-momentele

Jojo îi face zile fripte lui Paul Ipate! Iată cum depăşesc cei doi momentele dificile, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava