MOPAN Suceava

Jon Bon Jovi deschide un sediu antifoame în New Jersey pentru a ajuta comunitatea răvășită de superfurtuna Sandy în anul 2012, notează contactmusic.com.

Rocker-ul a anunțat  că are planuri pentru un Centru ´B.E.A.T.´ – ´Bringing Everyone All Together´ (´Aducerea Tuturor Împreună´) – o locație din Ocean County distrus de superfurtuna Sandy, care îi va ajuta pe oameni să obțină bonuri de masă, asistență medicală, mese pentru copii în situații de risc și persoane în vârstă, și de asemenea, va oferi cursuri în vederea formării pentru un loc de muncă în domeniul culinar.

Centrul – care se va deschide la Toms River în cursul acestui an – va găzdiu de asemenea un restaurant comunitar ´JBJ Soul Kitchen´, unde cei care mănâncă, plătesc o minimă donație de 10 dolari sau vor primi o masă în schimbul voluntariatului.

Cântărețul, în vârstă de 53 de ani, crede că Ocean County a suferit cea mai mare stricăciune din cauza furtunii din anul 2012, dar nu a primit ajutorul proporțional cu daunele.

El a declarat, conform sursei citate: ˝Ocean County a fost direct afectat de uraganul Sandy; nu era o comunitate avută nici înainte.˝

˝La un anume punct, 45% dintre gospodării au avut copii ce au necesitat servicii urgente pentru asigurarea alimentației în cursul ultimului an. Știu despre oameni care au făcut foamea. Ai fi șocat să afli că acești oameni muncitori, de clasă mijlocie, din zona a trei state, după criza economică, nu și-au putut permite să aibă o mâncare consistentă, nutritivă, pe masă. ˝

Jon a făcut echipă cu ´Food Bank´ din Monmouth și Ocean Counties, ´The Peoples Pantry´ și fundația de caritate ´David Tepper´ pentru a asigura servicii în valoare de 5 milioane de dolari pentru familiile din Centru, în primul an de funcționare.

Printre alte opere de caritate ale starului se numără: construirea a 440 de unități de locuințe la prețuri accesibile pentru familiile fără adăpost sau cu venituri mici, donații la diverse centre de salvare în urma uraganului Sandy; și restaurantele sale Soul Kitchen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava