Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Faimosul cântăreț Jon Bon Jovi, în vârstă de 51 de ani, i-a făcut o surpriză uriașă uneia dintre fanele sale, lui Branka Delic, ducând-o la altar în ziua nunții ei care a avut loc sâmbătăt la Graceland Wedding Chapel, în Las Vegas, informează contactmusic.com.

Norocoasa mireasă a declarat, potrivit sursei citate: ”Am amintiri pe care nu le voi uita niciodată. Un om atât de minunat să-și facă timp și să ducă această australiancă nebună la altar… Jon…mă aplec în fața ta!”

Cu două luni în urmă, Delic a început campania online BonJoviWalkMeDownTheAisle.com (BonJoviDu-măLaAltar), pentru a-l avea pe star la nunta sa, care a avut loc la aceeași capelă unde s-a căsătorit și el cu iubita sa, Dorothea Hurley, în 1989, potrivit aceleași surse.

La scurt timp după eveniment, Jon Bon Jovi a felicitat fericitul cuplu, pe Twitter: ”Branka & Gonzalo! Să aveți o viață fericită și plină de iubire împreună – MEREU!”. Deasemenea, faimosul muzician a postat și o poză cu el și Branka mergând spre altar.

Mireasa a purtat o rochie de mireasă încrustată cu bijuterii, a avut pantofi roșii și un buchet de flori în mână, în timp ce mergea spre altar însoțită de Jon – care era îmbrăcat casual, într-un tricou alb și o pereche de jeans.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava