MOPAN Suceava

Faimosul cântăreț Jon Bon Jovi, în vârstă de 51 de ani, i-a făcut o surpriză uriașă uneia dintre fanele sale, lui Branka Delic, ducând-o la altar în ziua nunții ei care a avut loc sâmbătăt la Graceland Wedding Chapel, în Las Vegas, informează contactmusic.com.

Norocoasa mireasă a declarat, potrivit sursei citate: ”Am amintiri pe care nu le voi uita niciodată. Un om atât de minunat să-și facă timp și să ducă această australiancă nebună la altar… Jon…mă aplec în fața ta!”

Cu două luni în urmă, Delic a început campania online BonJoviWalkMeDownTheAisle.com (BonJoviDu-măLaAltar), pentru a-l avea pe star la nunta sa, care a avut loc la aceeași capelă unde s-a căsătorit și el cu iubita sa, Dorothea Hurley, în 1989, potrivit aceleași surse.

La scurt timp după eveniment, Jon Bon Jovi a felicitat fericitul cuplu, pe Twitter: ”Branka & Gonzalo! Să aveți o viață fericită și plină de iubire împreună – MEREU!”. Deasemenea, faimosul muzician a postat și o poză cu el și Branka mergând spre altar.

Mireasa a purtat o rochie de mireasă încrustată cu bijuterii, a avut pantofi roșii și un buchet de flori în mână, în timp ce mergea spre altar însoțită de Jon – care era îmbrăcat casual, într-un tricou alb și o pereche de jeans.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava