Concert pascal
MOPAN Suceava

Jon Voight (80), tatăl Angelinei Jolie, cu care actiţa a rupt orice legătură de mai bine de zece ani, a făcut o serie de afirmaţii controversate recent, şi-a arătat sprijinul faţă de Donald Trump în viitoarea cursă pentru Casa Albă şi, cel mai şocant amănunt, l-a descris pe actualul preşedinte al Statelor Unite ca fiind cel mai bun pe care l-a avut această ţară. Voight nu s-a limitat aici şi a scris, pe pagina personală de Twitter, un adevărat elogiu adresat fostului om de afaceri american, actual preşedinte, folosind termeni la superlativ, notează click.ro.

„Am spus-o de multe ori şi o voi repeta. Din adâncul inimii mele consider că Trump este un om al adevărului, iubirii şi dreptăţii pentru americani, dar şi pentru un loc sacru, Israel. Să ne rugăm în pace pentru această ţară pe care preşedintele Trump o va conduce încă patru ani cu devotament şi putere. Sper ca celor care se îndoiesc de Trump să le fie deomstrat contrariul, căci Donald este cel mai bun preşedinte al acestui secol. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi”, au fost cuvintele lui Voight, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/lume/jon-voight-tatal-angelinei-jolie-elogiu-la-adresa-lui-trump-cel-mai-bun-presedinte-al

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava