MOPAN Suceava

Jonah Hill și-ar fi dorit să devină rapper. Înainte să se apuce de actorie, starul a făcut muzică timp de șase ani, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 34 de ani este cunoscut pentru rolurile din filme de comedie, printre care ‘Superbad’ și ‘Knocked Up’, dar a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să devină actor când era tânăr, ci muzician.

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să se apuce de rap, Jonah a spus, conform sursei citate: „Sigur că da. Nu am mai spus asta până acum. Nu am un nume de scenă, dar am făcut ceva muzică… (…) Am făcut muzică timp de șase ani.”

Jonah Hill a vorbit și despre filmul cu care își face debutul regizoral – ‘Mid90s’ – film care spune povestea unui băiat pe nume Stevie, care scapă de familia sa plină de probleme alăturându-se unui grup de tineri skateboarderi. Muzica rap este foarte prezentă în peliculă, iar Jonah a spus că a fost foarte important pentru el ca acest gen muzical să fie tratat cu respect.

Într-un interviu recent, Jonah a spus: „Hip-hop-ul, dar și skateboarding-ul sunt mereu reprezentate prost în filme. Mereu se arată – oameni care se plimbă prin cartier ori care desfac sticle de șampanie – ca un stereotip prostesc. Astfel, pentru mine a fost foarte important să fac un film cât se poate de elegant, sensibil, sincer, care să prezinte hip-hop-ul așa cum este pentru mine – parte foarte emoționantă a copilăriei mele.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava