Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a întors accidentat și cu ruptură de menisc de la Survivor și a plecat într-o vacanță în Dubai cu familia. Ulterior, Jorge (40 ani) a ajuns pe masa de operație, la spital, ca să rezolve problema cu care se confruntă la genunchi, notează click.ro.

Artistul și prezentatorul TV a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și acum este deja acasă, acolo unde va fi îngrijit și susținut cum se cuvine de către familia sa, mai ales că timp de 5 săptămâni nu va avea voie să pună piciorul jos.

„Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea. Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat “microbul”…”, a mărturisit Jorge, din confortul său de acasă, potrivit click.ro.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/jorge-s-a-operat-cum-se-simte-si-ce-il-asteapta-2246905.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava