MOPAN Suceava

Jorge are parte de o mulțime de ghinioane în timpul pandemiei de coronavirus. Fiica lui cea mică trebuia să vină din SUA în România, iar acum nu mai poate călători, iar cealaltă fiică plănuia să-și facă majoratul la EuroDisney Paris, dar au amânat călătoria după ce parcul de distracții s-a închis, potrivit click.ro.

În plus, lui Jorge i s-au anulat toate concertele, iar emisiunea cu măști de la PRO TV a fost suspendată. George Papagheorghe (37 de ani), alias Jorge, a povestit despre acest șir de ghinioane într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Click!: PRO TV a suspendat filmările la „Masked Singer România”. Cum au fost filmările până acum? Cu care dintre cei patru „detectivi” te înțelegi cel mai bine?

Jorge: Filmările au fost fabuloase. Misterul, distracția, umorul și curiozitatea ating cote maxime la show-ul care a făcut isterie peste tot în lume. Detectivii sunt delicioși și cu fiecare comentariu din partea lor, emisiunea devine din ce în ce mai interesantă. Am o relație specială cu fiecare dintre detectivi. Toți sunt savuroși.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/jorge-triplu-ghinion-timpul-pandemiei-de-coronavirus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava