MOPAN Suceava

Pisica ta pare plictisita? A epuizat toate jucariile si pare ca isi doreste ceva nou? Sau poate ca te solicita prea des si nu mai ai energie suficienta sa te joci cu micul blanos? Blanitza.ro spune ca jucariile interactive pentru pisici te pot ajuta cand esti prea obosit si nu iti arde de joaca, dar micuta felina vrea atentie si distractie.

Dupa epuizarea jucariilor pentru pisici, undite cu pestisori, soricei cu pene, mingiute fasaitoare, pisica ta si-ar putea dori altceva. Iar tu, ca orice parinte iubitor, te-ai putea intreba ce altceva sa ii oferi pentru ca felina sa fie fericita. Ei bine, jucariile interactive le pot multumi, le pot tine ocupate si in priza, in orice moment al zilei.

Stim ca iti iubesti patrupedul, dar intelegem ca, uneori, te solicita prea mult si ai nevoie de ajutoare. Jucariile inteligente chiar asta fac: tin pisica ocupata, fara sa te implice. Tu poti sa te odihnesti linistit si doar sa privesti printre gene cu cata energie consuma micuta felina jucandu-se cu jucariile neobosite.

Iata trei jucarii care iti pot tine pisica ocupata ore intregi

Jucaria automata cu laser

Pisicile sunt fascinate de laser si s-ar juca ore intregi. Dar cand nu mai ai energie si vrei doar sa privesti jucaria automata cu laser devine eroul salvator. Prevazuta cu un stativ care poate fi pozitionat pe orice suprafata plana (masa sau podea) si un cap cu laser care iti schimba pozitia, aceasta jucarie interactiva va tine pisica ocupata chiar si cateva ore bune. Timp suficient pentru tine pentru a citi o carte, a viziona un film sau a-ti odihni ochii.

Soricelul alergator

Jucariile interactive de acest tip au o forma circulara si sunt prevazute cu un circuit pe care se misca un soricel. Aceste jucarii pot contine si mici tuneluri, pentru ca surpriza pisicii sa fie si mai mare.

Instinctul de vanator al pisicii o va face sa urmareasca soricelul, care va scapa, insa, aproape de fiecare data. E o jucarie care solicita micutele feline si le bucura in acelasi timp.

Un fel de Hopa Mitica

O adaptare a jucariei Hopa Mitica, acest produs destinat pisicilor prezinta acelasi echilibru precum modelul initial, insa este prevazut si cu o mini jucarie in forma de pasare, prinsa cu un arc. 

De fiecare data cand baza jucariei se clatina si incearca sa isi gaseasca echilibrul, arcul si pasarea se misca si ele, distrand pisica. In plus, unele pasari scot si sunete, care vor starni si mai mult interesul pisicutei tale.

Tu ce jucarii folosesti pentru a-ti distra pisica?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava