Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu toate că Aerostar Bacău, echipa la care a evoluat în ediţia de campionat 2018-2019, a retrogradat în Liga a III-a, atacantul sucevean Valentin Buhăcianu a avut parte de un sezon plin de reuşite în plan individual. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani, originar din Vatra Dornei, a reuşit să înscrie aproape jumătate din golurile grupării băcăuane în ediţia de campionat 2018-2019, devenind cel mai bun marcator al eşalonului secund, cu 25 de reuşite. Buhăcianu a fost urmat în această ierarhie de Cristian Gavra (22 de goluri), Dorin Goga (19 goluri), ambii de la Universitatea Cluj, şi de Cristian Cherchez (17 goluri), de la Chindia Târgovişte. Ca urmare a evoluţiilor excelente, acesta a prins un contract mai bănos la o echipă cu pretenţii din Liga a II-a, este vorba de UTA.

Tot un sucevean, este vorba de Robert Martin, a fost cel mai bun marcator al Seriei I a Ligii a III-a în ediţia de campionat recent încheiată. Atacantul în vârstă de 22 de ani al Forestei a punctat de 16 ori, clasamentul golgheterilor din Seria I fiind completat de Alexandru Marin (Ştiinţa Miroslava – 15 goluri), Petre Mihalache (Gloria Buzău – 12 goluri) şi Alin Iacob (Metalul Buzău – 12 goluri).

La zestrea de goluri a Forestei au mai contribuit: Ionuţ Artenie (9 goluri), Robert Grumezescu (7 goluri), Cornel Căinari (4 goluri), Teodor Lungu (3), Paul Mateciuc (2), Matteo Rigoni (2), Andrei Pavel (2), Vasile Boca (1) şi Daniel Bejenar (1).

Bucovina Rădăuţi, care are al doilea cel mai bun atac din serie, l-a avut ca principal marcator pe Andrei Cerlincă, care a reuşit 11 goluri în ultimul sezon. Celelalte reuşite ale trupei antrenate de Dorin Goian şi Daniel Bălan au fost semnate de Cătălin Coroamă (9 goluri), Iulian Ionesi (6), Radu Ungurianu (6), Ionel Stoian (4), Liviu Busuioc (4), Robert Ciobanu (3), Vasile Danilă (2), Vasile Vitu (2), Vlad Stănescu (2) şi Stejărel Vişinar (2).

Şomuz Fălticeni, care a avut al treilea cel mai slab atac din serie, s-a bazat în faza ofensivă pe Eduard Julei şi Vasile Padovei, cu câte 6 goluri, cu menţiunea că ultimul a părăsit echipa la finalul turului. Lista marcatorilor de la gruparea fălticeneană în ultimul sezon mai cuprinde următorii jucători: Lucian Luchian (4 goluri), Gabriel Cotoară (3 goluri), Adelin Arăpaşu (2 goluri), George Tomescu (2 goluri), portarul Cătălin Pascal (2 goluri), Paul Ungureanu (1 gol) şi Dumitru Mircescu (1 gol).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava