Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a trecut la cea de-a doua fază a pregătirilor de vară. “Galben-albaştrii” au renunţat la antrenamentele uşoare de pe Municipal şi au luat în piept pantele din zona Volovăţ – Burla. Noul antrenor al echipei, Daniel Stoica, are sub comanda sa 18 jucători, ultimii sosiţi fiind Bălţei (Avântul Volovăţ) şi Sabie, revenit la Rădăuţi după câteva luni de pauză.
Managerul Manuel Costache este de părere că abia a început campania de transferuri. “Vor mai veni jucători noi, pe care îi vom anunţa la timpul potrivit. Cert este că, odată cu plecarea lui Duţică, am rămas descoperiţi în banda dreapta. În plus avem nevoie şi de un vârf”, a precizat oficialul Bucovinei Rădăuţi.

Începând cu data de 3 august, rădăuţenii au în plan disputarea mai multor meciuri de verificare, printre adversarii vizaţi în acest sens numărându-se echipele Avântul Volovăţ, Kosarom Paşcani, FC Pojorâta, FCM Dorohoi şi Rapid Suceava. Cel mai probabil, noua ediţie de campionat a Ligii a III-a va debuta pe 16 august, tragerea la sorţi a programului meciurilor fiind programată pe 5 august, la FRF.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava