Concert pascal
MOPAN Suceava

Situaţia mai complicată financiar din ultima perioadă la CS Universitatea Suceava a făcut în aşa fel încât clubul să se despartă de câţiva dintre jucătorii buni. În aceste condiţii, jucătorii echipei pregătite de Răzvan Bernicu se vor confrunta cu mai multe formaţii în care vor evolua suceveni, decât în alte sezoane competiţionale.
Dacă în anii trecuţi sucevenii de la CSU se luptau doar cu foştii lor colegi Irimescu, Ciubotaru sau Rohozneanu de la CS Caraş Severin şi mai apoi cu Cristian Adomnicăi de la HC Odorhei, în sezonul competiţional 2013-2014 ei vor mai avea în program dispute cu vechii lor prieteni. Astfel, gruparea suceveană va da din nou peste Irimescu, Ciubotariu, Rohozneanu şi Iulian Andrei la CS Caraş Severin, dar şi peste Adomnicăi şi Bursuc şi chiar şi Claudiu Dediu de la Potaissa Turda, peste Bogdan Şoldănescu de la HCM Constanţa, Adrian Chiruţ de la Dinamo Bucureşti şi să zicem şi Şelaru care va evolua la Ştiinţa Bacău.
Dacă ne gândim la faptul că visul frumos al echipei sucevene era să-i aibă laolaltă pe toţi cei care în urmă cu ani buni câştigau pe bandă titlurile naţionale la juniori pentru LPS, acum se pare că visul a început să se destrame şi sucevenii să se împrăştie în toate direcţiile. Încă mai sunt tineri sportivi suceveni care evoluează la nivel local în echipele de handbal, volei, rugby sau fotbal, însă pentru că formaţiile de seniori nu prea au ce le oferi, ei vor pleca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava