Concert pascal
MOPAN Suceava

Au mai rămas mai puţin de patru săptămâni până la începerea sezonului competiţional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, serie din care face parte şi CSM Suceava. Sportivii suceveni antrenaţi de profesorul Victor Pancu au efectuat un minicantonament la Poiana Negri şi în prezent se află în faza pregătirilor tehnico-tactice în sala „Unirea” din Suceava.

„Am făcut un stagiu util de pregătire la Poiana Negri unde am găsit condiţii foarte bune pentru acest minicantonament, graţie sprijinului oferit de Consiliul Local şi primăria Suceava. Din lotul cu care am încheiat sezonul competiţional precedent vor lipsi Ştefură şi Andone, singurul nume nou fiind Alin Moldoveanu de la LPS Bistriţa.

Echipa noastră va fi din nou o combinaţie de experienţă şi tinereţe şi, la fel ca în ultimii ani, va avea ca obiectiv promovarea celor mai tineri şi clasarea pe o poziţie care să-i permită accesul în turneul play-off.

Seria noastră în acest an va avea doar şase echipe, consecinţă directă a problemelor financiare cu care se confruntă sportul românesc în general. Ne vom întâlni din nou cu vechii noştri adversari, Ştiinţa Bucureşti, Dacia Buzău, Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău, dar şi cu Steaua Bucureşti. Sper să facem un campionat bun şi în acest sezon competiţional” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

Primul meci oficial din acest nou sezon competiţional va avea loc în data de 24 octombrie când CSM Suceava se va deplasa pe terenul grupării Dacia Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava