MOPAN Suceava

Handbalistii de la CS Universitatea Suceava au încheiat partea fizică a pregătirii presezonului competițional și în această săptămână vor trece la antrenamentele cu mingea. După cantonamnetul de la Vatra Dornei, antrenorul Răzvan Bernicu este mulțumit de modul în care au răspuns elevii săi la solicitările destul de grele la care au fost supuși.

Dacă partea pregătirii echipei sucevene a decurs fără probleme, știut fiind faptul că este o componentă esențială pentru a putea rezista în Liga Națională, mai ales acum că formației sucevene îi lipsesc mulți dintre jucătorii de bază pe care au mizat anul trecut, partea susținerii financiare este încă o ”nebuloasă”.

”Încă nu știm exact pe ce ne putem baza pentru că avem restanțe la salariile jucătorilor, iar doi dintre cei mai buni, Acatrinei și Gavriloaia au oferte clare de la alte echipe. Noi ne vom continua pregătirile și avem încredere că totul se va rezolva” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

La finele acestei săptămâni, CSU Suceava va evolua în cadrul celei de-a șaptea ediții a Memorialului ”Mihai Mironiuc”. La competiția găzduită de sala LPS și care va avea loc în perioada 2-4 august au confirmat participarea Minaur Baia Mare și HC Vaslui și se așteaptă răspunsul formațiilor Steaua și Dinamo București. Handbaliștii suceveni vor avea ocazia să-și verifice potențialul și în perioada 14-15 august, când va evolua la un turneu în Vaslui, organizat de actuala echipa a lui Leonard Bibirig.

Azi, la orele 11.00, la sediul Federației Romane de Handbal va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul sezonului 2013/2014 al Ligii Naționale de handbal masculin. În pofida zvonurilor apărute în această vară, conform cărora echipe ca Steaua sau CSM București s-ar retrage din campionat, la startul noii stagiuni s-au înscris toate cele 12 echipe: HCM Constanța, Știinta Bacău, HC Odorhei, CSU Suceava, Potaissa Turda, CS Caraș Severin, Politehnica Timișoara, Pandurii Târgu Jiu, CSM București, Dinamo București și nou-promovatele Steaua București și Minaur Baia Mare.

Conform noului sistem competițional, viitoarea ediție de campionat a Ligii Naționale va cuprinde, la fel ca și pâna acum, 22 de etape în sezonul regulat, după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, după care ocupantele primelor șase poziții vor merge în play-off și se vor lupta pentru locurile de cupă europeană. Ultimele șase clasate se vor duela în play-out, unde ultimele două clasate vor retrograda în Divizia A.

Noul sezon al Ligii Naționale de handbal masculin va debuta pe 15 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava