Concert pascal
MOPAN Suceava

Antrenorul principal al Forestei Suceava, Petre Grigoraș, a făcut un apel la conducerea clubului de pe Areni să încerce să achite, până de Paște, maăar o parte din restanțele salariale pe care le-a acumulat către jucători.

“Suntem conștienți că în acest moment sunt cu totul alte priorități legate de sănătatea locuitorilor orașului. Nu suntem de pe altă planetă, dar cu mici eforturi de ambele părți, s-ar putea achita măcar restanțele din urmă către ai noștri,  ce se poate plăti normal pe lunile februarie și martie, iar apoi să se aplice acel șomaj tehnic până ne vom relua activitatea. Chiar dacă a apărut această pandemie, jucătorii aceștia trăiesc din fotbal, au familii de întreținut, ca orice om,  mai ales că vin și sărbătorile de Paști, la fel ca la toată lumea. Nu există termene de comparație cu se se vede la TV la cluburile de Liga I, totul este la nivel normal la Liga a III-a”, a declarat antrenorul echipei Foresta Suceava, Petre Grigoraș.

Toți cei 34 de angajați ai Forestei Suceava, 23 de jucători și 11 membri ai staff-ului tehnico-administrativ, sunt în acest moment în șomaj tehnic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava