MOPAN Suceava

Situația echipei Rapid Suceava, care depinde în acest moment de sprijinul Primăriei Municipiului, rămâne în continuare incertă. Gruparea suceveană are nevoie de o susținere constant pentru a putea realize un program de pregătire optim și pentru a se putea prezenta cum se cuvine în campionatul seriei I a Ligii a II-a.
Îmbucurător este faptul că jucătorii formației sucevene au început antrenamentele de reacomodare la efort, conștienți fiind de importanța pregătirii precompetiționale.
De la antrenamentele ușurele de săptămâna trecută, desfășurate sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu, nu au lipsit Semeghin, Bălan, Negru, Velescu, Golofca, Sava, Spătar, juniorii Fedorovici, Luțac, Nastasiu și Cerlincă, dar nici Pascal, Butnariu, Stănescu, Apetri, Vitu, plus Andrei Duman de la Sporting Suceava.
“Alb-vișiniii” au decis să înceapa antrenamentele ușoare în urma unui discuții pe care au avut miercurea trecută, pe stadionul Areni, cu președintele Gabriel Clim.
“Ne dorim ca în această săptămână să ne reunim în efectiv complet, dar nu știm încă dacă acest lucru este posibil. Așteptăm ca autoritățile locale să ia o hotarare în privința viitorului echipei, să știm dacă putem face un program de pregătire competitiv”, a mai spus tehnicianul Bogdan Tudoreanu.
Noua ediție de campionat a Ligii a II-a va începe peste șase săptămâni, componența celor doua serii și programul meciurilor urmând sa fie stabilite pe 5 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava