MOPAN Suceava

Fotbaliştii Rapidului din Suceava mai au doar două zile din stagiul de pregătire centralizatăde la Poiana Negri. Cea mai important etapă de acumulări pe plan fizic se va încheia miercuri 28 ianuarie atunci când gruparea antrenată de Bogdan Tudoreanu va juca și primul amical al presezonului competițional, pe ”Areni” de la ora 13.00, în compania formației FC Botoșani.

Potrivit afirmațiilor antrenorului Bogdan Tudoreanu, toți elevii săi au răspuns bine solicitărilor dificile pe plan fizic la care au fost supuși, știut fiind faptul că pregătirea de iarnă nu este una din cele mai frumoase episoade a carierei de fotbalist.
„Deși este o perioadă grea şi obositoare pentru fotbalişti, atmosfera din lotul formației noastre este una foarte bună. Jucătorii sunt conştienţi că nu se poate evolua la nivel maxim fără a avea baza pregătiriifizice dată de cantonamentul de iarnă. Efectuăm câte două antrenamente zilnic, pe pantele care înconjoară pensiunea Bella Vista, dar şi în sala de forţă. Este foarte important că dispunem aici şi de condiţii foarte bune de recuperare după efort, având acces la bazin şi la saună”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Îmbucurător este faptul că toţi fotbaliştii care au terminat accidentaţi sezonul de toamnă, este vorba de Răzvan Bâgu, Valeriu Tiron şi Florin Plecanciuc, se antrenează normal, la fel ca şi nou venitul Alex Buziuc, care s-a aflat timp de trei luni în recuperare după accidentul auto suferit la sfârşitul lunii septembrie.

Din cauza faptului că terenul din Vatra Dornei este impracticabil, primul meci amical al acestei ierni va avea loc abia miercuri, pe 28 ianuarie, atunci când chiar în ziua în care vor reveni de la Suceava, „alb-vişiniii” vor juca pe ”Areni” în compania grupării de prima ligă FC Botoşani, cu începere de la ora 13.00.

Sucevenii vor mai juca în intersezon cu formațiile Bucovina Rădăuți (4 februarie), Știința Miroslava (7 februarie), Aerostar Bacău (10 februarie), FCM Dorohoi (12 și 21 februarie), Ceahlăul Piatra Neamț (15 februarie) și ASC Bacău (18 februarie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava