Concert pascal
MOPAN Suceava

Componenţii echipei de handbal masculin CSU Suceava, în frunte cu antrenorul Răzvan Bernicu, au vizitat filiala Help Autism din Suceava, asociaţie care îşi desfăşoară activitatea de aproximativ o lună de zile, într-o clădire pusă la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, în baza unui parteneriat public-privat.
Cu prilejul vizitei făcute la filiala Help Autism din Suceava, jucătorii Andrei Spiridon, Ion Tcaciuc, Adi Târzioru, Răzvan Leţu, Andrei Olariu şi Marius Bahan, kinetoterapeutul echipei, Octavian Andreica şi antrenorul Răzvan Bernicu le-au oferit copiilor cadouri şi materiale cu însemnele echipei locale de handbal. Handbaliştii suceveni au anunţat că vor dona o parte din salarii, precum şi o parte din încasările din biletele de la meciul cu HCM Constanţa din 9 aprilie pentru susţinerea activităţii Help Autism din Suceava. Cauza poate fi susţinută şi de suporterii suceveni, la meciul contra campioanei, la intrarea în sala Liceului Sportiv urmând să fie amplasată o urnă pentru donaţii.
„Încercăm să sprijinim aceşti copii şi cu siguranţă vom mai face astfel de acţiuni, pentru că deocamdată, în Suceava, puţină lume ştie că există cineva care se ocupă de aceste probleme. La meciul de miercurea viitoare, atât noi, cât şi jucătorii de la HCM Constanţa vom intra pe teren cu tricouri personalizate, astfel încât lumea prezentă să conştientizeze problemele acestor copii. Vom strânge şi o sumă de bani din partea echipei pentru a ajuta filiala de aici. La meciul cu HCM Constanţa va exista şi o urnă la intrarea în sala LPS pentru suporterii care vor să susţină aceasta cauză. Orice ajutor este binevenit”, a precizat Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava