În această perioadă de timp, fotbaliştii Forestei se află în plină perioadă de pregătire centralizată la Câmpulung Moldovenesc. Cei 23 de jucători care au făcut deplasarea la munte sunt supuşi unor antrenamente destul de dure de către antrenorul Cristi Popovici, însă nu se plâng de tratamentul de care au parte în cantonament, conştienţi fiind că o pregătire de iarnă bună îi va ajuta să aibă o comportare cât mai eficientă în campionat.

„Avem programate câte două şedinţe de pregătire zilnic, care se bazează pe alergări şi exerciţii de forţă. Nu este uşor, pentru că antrenorul Cristi Popovici este recunoscut pentru duritatea antrenamentelor pe care le conduce în această perioadă a anului. Eu am mai lucrat cu domnul profesor la SC Bacău şi ştiam la ce să mă aştept, însă mulţi dintre colegii mei au fost oarecum şocaţi în primele zile. Însă nu ne plângem, mai ales că şi condiţiile de care avem parte aici, cazare, masă şi recuperare după efort, sunt dintre cele mai bune”, a declarat mijlocaşul Cornel Căinari.

Chiar dacă la 37 de ani ai lor Daniel Bălan şi Dorin Semeghin sunt decanii de vârstă ai echipei, nici ei nu se dau în lături de la efort.
„Să ştiţi că e crunt aici. Cristi Popovici scoate untul din noi. În toată cariera mea, doar în Rusia, pe când jucam la Khabarovsk, am făcut o pregătire de iarnă mai grea. Chiar dacă nu este uşor, să ştiţi că atât eu, cât şi Semeghin nu ne lăsăm mai prejos şi alergăm cot la cot cu mai tinerii noştri colegi. Se transpiră din greu la Câmpulung Moldovenesc şi sper ca rezultatele muncii noastre să se vadă în retur”, a precizat căpitanul Forestei, Daniel Bălan.
Foarte important este că tot lotul este valid, singurii jucători care nu se antrenează la capacitatea lor maximă fiind Ionuţ Mihălăchioaie şi Constantin Aeroaiei, care vin după perioade îndelungate de inactivitate, cauzate de accidentări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava