Concert pascal
MOPAN Suceava

Terenurile din complexele Unirea şi Electrica au găzduit la finalul săptămânii trecute cea de-a XIV-a ediţie a Trofeului „Cetatea de Scaun” la tenis, o competiţie dedicată sportivilor veterani cu vârsta cuprinsă între 30 şi 70 de ani, desfăşurată sub egida federaţiei române de specialitate. Turneul, devenit deja unul de tradiţie, adună an de an la start practicanţi ai tenisului din toată ţara, din judeţe precum Suceava, Neamţ, Iaşi, Botoşani, Bacău, Sălaj, Cluj, Mureş, Galaţi, Brăila, din municipiul Bucureşti,  dar şi din Republica Moldova.

Turneul organizat de Asociaţia Judeţeană de Tenis Suceava, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv “Select” şi cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Suceava şi al cotidianului Monitorul de Suceava, are în program concursuri la şase categorii de vârstă în întrecerea de simplu şi la trei categorii de vârstă la dublu.

Dintre localnici, cel mai bine s-a descurcat Mihai Pânzaru, care a reuşit să triumfe atât în proba de simplu a categoriei +30 de ani după o finală suceveană cu Florin Popovici-Dumbravă, cât şi în concursul de dublu, acolo unde, făcând pereche cu botoşăneanul Mihail Nistorică, a dispus în ultimul act de cuplul Florin Popovici-Dumbravă / Vasile George (Altius Bucureşti). Foarte aproape de cucerirea trofeului s-au aflat şi Alex Năstasă (+40 ani), Viorel Negru (+50 ani), Puiu Bedicov (+70 ani), Sterian Andrieş (+60 ani, la dublu, în pereche cu ieşeanul Constantin Bologa), care au avansat până în ultimul act, acolo unde au trebuit să se recunoască învinşi după meciuri deosebit de echilibrate. Cu participări meritorii se mai pot lăuda Cristi Roman, la simplu +40 ani şi la dublu +30 ani în pereche cu Vasile Rusu, Costel Chelariu (+50 ani), Gigi Berariu (+60 ani), Constantin Chetraru şi Vasile Vrânceanu (+65 ani), care au atins faza semifinalelor.

„Chiar dacă vremea nu a ţinut cu noi în totalitate, am reuşit să ducem cu bine competiţia până la capăt. Din punct de vedere sportiv, turneul s-a bucurat de participarea unor tenismeni de mare valoare, precum basarabenii Igor Cuzneţov şi Slavian Guţu, clujenii Viorel Dinicu şi Constantin Hulpe, sau suceveanul Mihai Pânzaru, aşa că nivelul întrecerii a fost unul foarte ridicat. Faptul că suntem gazde bune îi face pe toţi aceşti iubitori ai tenisului să revină an de an cu plăcere la Suceava, şi acest lucru nu poate decât să ne facă fericiţi”, a declarat profesorul Şerban Pop, directorul turneului dotat cu Trofeul „Cetatea de Scaun”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava