MOPAN Suceava

Aurel June, mijlocaşul adus de Foresta în această vară de la Sporting Vaslui, este un component de bază al echipei naţionale de juniori Under 19 a României. June, care a marcat unul dintre cele trei goluri ale grupării sucevene în victoria din campionat de sâmbătă, împotriva celor de la Sporting Lieşti, a fost convocat de către selecţionerul Laurenţiu Roşu pentru „dubla” amicală cu Ucraina, partidele urmând să se dispute pe stadionul Yubileynyi (Bucha), în zilele de 6 şi 8 septembrie. În aceste condiţii, mijlocaşul în vârstă de 18 ani nu va putea fi la dispoziţia antrenorului Forestei, Vespazian Colban, pentru meciul cu Oţelul Galaţi, de pe 7 septembrie, contând pentru etapa a III-a a Ligii a III-a.

Această acţiune a echipei naţionale de juniori Under 19 reprezintă o ultimă verificare înainte de calificările la Campionatul European din 2020.

Tricolorii născuţi în 2001 vor debuta în calificări în luna octombrie. Partidele se vor desfăşura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie, conform următorului program:
8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia
11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania
14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe şi cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele şapte câştigătoare ale grupelor împreună cu ţara gazdă, Irlanda de Nord.

Iată lotul complet convocat de selecţionerul Laurenţiu Roşu pentru „dubla” cu Ucraina:

Portari: Răzvan Ducan (FCSB), Ştefan Fara (SC Dinamo 1948);

Fundaşi: Alexandru Sîrbu (Universitatea Craiova), Ştefan Nedelcu (AFC Metalul Buzău), Csongor Simo (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), Tudor Telcean (Universitatea Cluj), Andreas Dumitrescu (FC Lugano/Elveţia), Radu Drăguşin (Juventus Torino), Gabriele Boloca (Bologna FC 1909/Italia);
Mijlocaşi: Darius Ghindovean (MSV Duisburg/Germania), Aurel June (ACS Foresta Suceava), Salvatore Marrone (Dunărea Călăraşi), Gabriel Toma (Fotbal Club Rapid), David Miculescu (UTA Arad), Andrei Mărginean (US Sassuolo/Italia), Cristian Dumitru (Academica Clinceni), Alex Negrean (Viitorul Pandurii Târgu Jiu);
Atacanţi: Cătălin Vaida (AFC Ardealul Cluj), Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Leonardo Mitruscsak (Plimob Sighetu Marmaţiei).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava