Concert pascal
MOPAN Suceava

Ce face izolarea din bărbați! De când n-a mai ieșit din casă, în contextul pandemiei și a restricțiilor impuse, lui Jude Law (47 de ani) i-a crescut barba, ajungând de nerecunoscut. Celebrul actor a fost surprins plimbându-se la braț cu soția lui Phillipa Coan (32 de ani), pe lângă locuința lor din nordul Londrei, notează click.ro.

Marea Britanie permite cetățenilor să iasă din casă timp de o oră pe zi pentru plimbare și mișcare, reglementare de care a profitat zilele trecute și Jude Law cu soția tinerică, de profesie psiholog. Se vede că nu mai ieșiseră de mult din „bârlog”. Ea – nemachiată, cu o căciulă pe cap și un trenci lejer luat parcă în grabă, el – bărbos, cu blugii rupți și desfăcut la șireturile bocancilor. Dar nici că le păsa de aspectul exterior. Relaxați, degajați, cei doi s-au bucurat de aerul curat și de liniștea de pe stradă, precizează dailymail.co.uk.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/jude-law-de-nerecunoscut-prin-londra-cum-arata-dupa-zile-intregi-de-izolare-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava