Concert pascal
MOPAN Suceava

Federatia Europeana a Camerelor de Comert Bilaterale va aduce la cunostinta organizarea Simpozionulului Economic International – “Crestere economica si stabilitate financiara”, Moldova 2021.

Acest simpozion economic va avea loc in data 20 aprilie la Bacau, respectiv 21 aprilie la Suceava fiind organizat in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Bacau si Primariile Municipiilor de resedinta ale celor doua judete, cu care suntem in discutii avansate.

In cadrul simpozionului economic avem confirmarea participarii mai multor misiuni diplomatice dintre care Ambasadorul Palestinei, Ambasadorul Belarusului, consilierii economici ai Rusiei, Olandei, Kuweitului. Totodata avem si confirmarea participarii mai multor antreprenori și companii din mai multe sectoare de activitate din zona Moldovei.

In cadrul acestui simpozion economic misiunile diplomatice vor fi oaspetii Inaltpreasfintitului Ioachim Arhiepiscopul Romanului si Bacaului, la sediul Arhiepiscopiei din Roman, in data de 21 aprilie, ora 10:30.

Județele Suceava și Bacău vor găzdui Simpozionul Economic Internațional - “Creștere economică și stabilitate financiară”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava