Concert pascal
MOPAN Suceava

Județul Suceava a coborât, astăzi, pe locul șapte la nivel național ca număr total al cazurilor de coronavirus înregistrate de la începutul pandemiei și până în momentul de față. La începutul lunii, județul Suceava se situa pe locul șase la nivel național. Potrivit unei informări a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Suceava, în momentul de față numărul total al cazurilor de Covid din județ este de 10.980. Înaintea județului Suceava, cu un număr mai mare de cazuri totale se află, în ordine, București, Cluj, Iași, Timiș, Prahova și Brașov.

Din aceeași informare rezultă că până în momentul de față în județul Suceava au fost făcute 78.829 de teste pentru coronavirus, 10.743 de persoane având rezultat pozitiv. În total au fost 60.484 de teste negative și alte 2.171 de teste cu rezultat negativ.

Potrivit aceleiași surse, de la începutul pandemiei, în județul Suceava au murit 849 de persoane din cauza noului coronavirus. Alte 8.474 de persoane infectate cu noul Covid au fost declarate vindecate.

Vă prezentăm în continuare situațiile statistice prezentate de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Suceava

Județul Suceava a coborât pe locul șapte la nivel național ca număr total al cazurilor de coronavirus. Numărul total al deceselor este de 849, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava