• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 22-24 noiembrie 2018, Consiliul Județean Suceava va participa pentru prima dată, în calitate de co-expozant în cadrul standului Ministerului Turismului, la Târgul Internațional de Turism „Tour&Travel”, ce va avea loc în Palatul Culturii și Științei din Varșovia, Polonia, a anunțat președintele CJ, Gheorghe Flutur.  El a arătat că acesta este unul dintre cele mai importante târguri de turism din Europa, ediția anterioară însumând peste 20.000 de vizitatori și circa 500 de expozanți, din 53 de țări.

Obiectivul participării Consiliului Județean Suceava la acest târg constă în consolidarea piețelor turistice din Polonia, în vederea atragerii unui număr mai mare de turiști polonezi în Bucovina, aceștia situându-se în prezent, conform datelor statistice, pe locul 5 în rândul turiștilor străini sosiți în județ. Subliniem faptul că Bucovina este importantă ca destinație pentru turiștii din Polonia, atât datorită puternicelor comunităţi poloneze din regiune ale căror activități sunt concentrate în cadrul „Dom Polski” din Suceava, cât și datorită parteneriatului existent între Consiliul Județean Suceava și Voievodatul Podkarpackie.

”Bucovina va fi promovată în cadrul târgului prin intermediul materialelor de informare și promovare turistică realizate de Consiliul Județean Suceava, a ofertelor turistice propuse de operatorii economici și de asociațiile profesionale de turism din județ, prin intermediul produselor meșteșugărești și al demonstrațiilor de practicare a încondeierii ouălor oferite de un meșter popular, precum și prin intermediul ochelarilor VR (virtual-reality)”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava