• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Județul Suceava va fi reprezentat la Forumul Economic Krynica din Polonia care se desfășoară în perioada 5-7 septembrie de o delegație care va fi condusă de președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur acolo urmând a fi abordate mai multe teme de interes pentru județul nostru, dar și pentru regiunea de nord est.

Flutur a declarat că, în marja acestei reuniuni, va avea o întâlnire cu mareșalul voievodatului Podkarpackie (Subcarpatia), Władysław Ortyl, cu care va discuta intensificarea colaborării în condițiile în care între județul Suceava și acest voievodat există un protocol de cooperare. El a mai spus că va aborda în discuții și susținerea coridorului nord-sud pentru o autostradă sau drum expres de la Varșovia la București prin Suceava.

În ceea ce privește dezbaterile din cadrul Forumului Economic, Gheorghe Flutur va avea o intervenție pe teme de infrastructură și va prezenta nevoia finanțării coridorului nord-sud care să lege județul Suceava de nordul Poloniei și de București, dar  și strategia regională pe infrastructură. „Voi avea și o temă pe turism cu prezentarea ofertei turistice a județului Suceava, a Bucovinei în perspectiva europeană cu destinații turistice de succes cu particularizarea tradițiilor”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai declarat că va aborda și problema clusterului inovativ privind parcul de bioeconomie pe industrie alimentară Suceava-Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava