Concert pascal
MOPAN Suceava

Gradul de ocupare a structurilor de primire turistică din județul Suceava pentru perioada Sărbătorilor Pascale se apropie în unele zone de 100%. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, zona Rădăuți-Putna – Sucevița are în prezent un grad de ocupare de 95% ca și zona Pojorâta-Sadova-Fundu Moldovei. Pentru zonele Humor și Vama-Moldovița gradul de ocupare se apropie de 90% în timp ce pentru zonele Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei atinge 70% iar pentru zona Suceava de 88%. ”Zona Sucevița a vândut 90% din ofertele de Paști încă de la sfârșitul lunii martie”, a subliniat Flutur.

Creștere importantă, de aproximativ 15% în ultimii 2 ani, înregistrată de zona Suceava

El a remarcat creșterea importantă, de aproximativ 15% în ultimii 2 ani, înregistrată de zona Suceava. ”Se văd aici rezultatele promovării Cetății de scaun a Sucevei și a Muzeului Bucovinei prin evenimente și târguri de turism din țară și străinătate. Sunt obiectivele turistice pentru care Suceava a primit din partea Comisiei Europene titlul de Destinație Europeană de Excelență”, a precizat șeful administrației județene.

”În ultimii 3 ani gradul de ocupare a crescut constant”

Ritmul rezervărilor, a adăugat el,  este unul foarte mare în aceste zile. ”Estimăm că acolo unde mai sunt locuri, acestea se vor ocupa în mare parte. In ultimii 3 ani gradul de ocupare a crescut constant. O contribuție importantă o are și proiectul Paștele în Bucovina, alături de alte proiecte pe care le-am inițiat. Așa cum ați văzut în aceste zile suntem mobilizați pentru repararea drumurilor județene astfel încât până la Paști pe majoritatea drumurilor să se circule normal”, a conchis Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava