Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru prima oară în istorie, județul Suceava nu va avea o reprezentantă în turul I al Cupei României la fotbal. S-a ajuns în această situație nedorită ca urmare a pandemiei generate de Covid-19, care a dus la întreruperea campionatelor din ligile inferioare.

Cupa României, faza județeană, era ajunsă la momentul semifinalelor, acolo unde au ajuns Juniorul Suceava, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele și LPS Suceava.

”Nu vom avea reprezentantă în primul tur al Cupei României deoarece la nivel de județ nu am putut desemna campioana în termenul stabilit de Federația Română de Fotbal. La vremea respectivă am luat contact cu toate cele patru formații și nici una dintre ele nu îndeplinea criteriile sanitare solicitate. Ca urmare, turneul semifinal nu a mai avut loc și ne-am văzut în imposibilitatea de a avea o campioană și o reprezentantă în turul I al Cupei României”, a precizat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava.

Acesta a anunțat că a propus forurilor interne din AJF să se ajungă la o reparație morală, astfel încât să poată fi desemnată campioana și titlurile individuale.
”În funcție de cum vor decide autoritățile, și eu sper să fie cât mai rapid, vom avea semifinalele și finala, ocazie cu care vom oferi medaliile de campioni echipei care se va impune. Eu cred că așa este normal și corect față de echipele care au ajuns în această fază a competiției”, a mai spus Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava