• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Selecţionata de fotbal a judeţului Suceava, formată din tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani a ocupat locul trei la Turneul Internaţional «Patru regiuni pentru Europa » desfăşurat în perioada 19-24 august la Cernăuţi la care au mai participat echipe din regiunile Schwaben-Germania, Mayenne- Franţa şi Cernăuţi- Ucraina, regiuni cu care Suceava are încheiate parteneriate de colaborare. Sucevenii au câştigat un singur meci cel cu echipa din Mayenne pe care a învins-o cu 4-1 şi au  pierdut celelalte două partide 0-1 cu formaţia gazdă şi 1-2 cu echipa din Schwaben. Lotul sucevean a fost compus din 16 jucători de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, clubul Sporting Suceava şi de la Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni şi trei antrenori Aurel Constantin, Marius Lup şi Iulian Darabă. Trebuie sus că judeţul nostru a câştigat o singură dată Turneul de fotbal «Patru regiuni pentru Europa » aflat la a XII-a ediţie şi anume în 2011 atunci când competiţia a avut loc la Suceava. Este de menţionat faptul că la Cernăuţi sucevenii au trimis o delegaţie mai amplă din care au făcut parte oficiali din administraţie dar şi dansatori. Şi asta pentru că acţiunea a avut pe lângă componenta sportivă, o componentă culturală şi una administrativă.

Suceava, câştigătoare a turneului în 2011

«A doua componentă cea culturală a avut în vedere participarea unui grup de dansatoare de la Şcoala de Artă Ion Irimescu care au avut ca misiune să le înveţe pe fetele din celelalte regiuni dansuri populare româneşti şi împreună să facă un program de dansuri mixte din toate cele patru regiuni. Au prezentat un spectacol la festivitatea de încheiere a turneului dar şi în cadrul unui eveniment special la Teatrul de Vară din Cernăuţi dedicat Zilei independenţei Ucrainei. Esenţială a fost însă întâlnirea dintre oficiali pentru că am putut să intrăm în contact cu oficialii din administraţia regională Cernăuţi, Mayenne şi Schwaben şi am reuşit să ne punem de acord, să trasăm colaborări viitoare, proiecte spre folosul tuturor regiunilor », a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Rădulescu, cel care a condus delegaţia suceveană la Cernăuţi. Trebuie amintit că din delegaţia suceveană au mai făcut parte vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, consilierii judeţeni Gheorghe Iacob- PSD, Radu Pentiuc- PDL şi Mihai Artene- PPDD dar şi Teodor – Sebastian Sârghe consilier la cabinetul preşedintelui. « Dincolo de performanţa sportivă şi de calitatea meciurilor disputate de tinerii fotbalişti,  s-au legat numeroase prietenii şi s-a evidenţiat deschiderea pe care le-o oferă aceste întâlniri precum şi rolul acestora în construcţia unei Europe a tinerilor », a conchis Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava