MOPAN Suceava

Judeţul Suceava va fi prezent la peste zece târguri de turism din ţară şi străinătate, a anunţat luni preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. El a spus că oferta turistică va fi prezentată în special în zonele şi ţările din care vin cei mai mulţi turişti. Cătălin Nechifor a declarat că în luna ianuarie a acestui an, oferta judeţului Suceava a fost prezentată la Târgul de Turism de la Viena, urmând ca în perioada 6 – 10 martie a.c. să fie prezentată la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin – ITB. Cătălin Nechifor a mai adăugat că la acest târg judeţul Suceava va avea un stand gratuit în cadrul standului României. Nechifor a arătat că judeţul Suceava va fi prezent ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României de la Bucureşti (14 – 17 martie), Târgul Internaţional GLOBE 2013 de la Katowice, Polonia (22 – 24 martie), Târgul de Turism „Turistica” de la Cluj Napoca (22 – 24 martie), Târgul de turism constanţa (mai 2013), Târgul de Toamnă al României de la Bucureşti (4 – 5 octombrie).
Şeful administraţiei judeţene a arătat că ediţia de anul acesta a Târgului de Turism al Bucovinei va fi organizată la Iaşi (11 – 13 octombrie) şi la Bucureşti. El a mai declarat că la finalul acestui an, judeţul Suceava va participa la Târgul de Crăciun de din oraşul Laval (Franţa), precum şi la un târg de turism organizat în Bruxelles (Belgia).
„Chiar dacă în acest moment am constatat că nu există creşteri foarte mari faţă de anul trecut sau faţă de 2011, la numărul de turişti, cauza principală fiind criza financiară, totuşi turismul rămâne o componentă importantă în economia judeţului Suceava. Din acest motiv intenţionăm să promovăm turismul la nivel regional, naţional şi internaţional”, a spus şeful administraţiei judeţene.
Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a adăugat că tot pentru promovare vor fi organizate info-tururi pentru reprezentanţii tour-operatorilor şi agenţiilor de turism care vor să cunoască oferta turistică din judeţul Suceava.
„Vrem să promovăm Suceava, la noi acasă, pentru tour-operatorii şi agenţii de turism direct interesaţi de ceea ce se întâmplă cu adevărat în judeţ, dar să fim prezenţi şi la târgurile din ţară şi străinătate. Şi nu întâmplător am ales Germania, Austria, Franţa şi Polonia, având în vedere că sunt ţări din care vin turişti în judeţul Suceava. Şi e foarte important să fim acolo pentru a promova mai agresiv ceea ce înseamnă posibilităţile reale de a petrece un timp destinat turismului la Suceava”, a mai spus şeful administraţiei judeţene.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava