MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava a aprobat, astăzi, cu unanimitate de voturi, participarea la șase târguri de turism organizate în țară și străinătate. Târgurile vor avea loc în lunile februarie și martie. Potrivit hotărârii, promovarea județului Suceava va fi promovat la Târgul Internațional de Turism „Tourism.Leisure.Hotels” din Chișinău, Republica Moldova (7 – 10 februarie),  Târgul Internațional de Turism BIT Milano, Italia (10 – 12 februarie), Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo, în București, în perioada 21 – 24 februarie 2019, Târgul Internațional de Turism „Utazas Travel”, Budapesta, în Ungaria (21 – 24 februarie), Târgul Internațional de Turism ITB, Berlin, în Germania (6 – 10 martie) și Târgul Internațional de Turism MAP – „Le Monde a Paris”, Franța (14 – 17 martie).
Gheorghe Flutur a explicat că prin participarea la Târgul Internațional de Turism MAP Paris, CJ Suceava își propune abordarea unei noi piețe turistice în cadrul căreia se manifestă deja un interes crescut pentru destinația turistică Bucovina, Franța aflându-se pe locul patru, cu peste 4.100 de turiști, în rândul țărilor emițătoare de turiști în anul 2017.

Flutur a spus că participarea la târgurile internaționale de turism din Germania, Italia, Ungaria și Republica Moldova are ca obiectiv consolidarea unor piețe turistice în vederea atragerii unui număr mai mare de turiști din aceste țări. El a arătat că Germania și Italia se situează pe locurile doi și trei în rândul țărilor emițătoare de turiști, Germania cu peste 7.700 de turiști cazați în județul Suceava în 2017 și Italia cu aproape 6.000 de turiști. Gheorghe Flutur a precizat că Italia are și avantajul numeroaselor zboruri directe existente de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. „Ungaria și Republica Moldova sunt țări cu care România se învecinează, motiv pentru care interesul pentru oferta turistică a Bucovinei poate crește în rândul mai multor categorii de turiști”, a mai declarat președintele CJ Suceava.
El a mai adăugat că prin participarea la Târgul de Turism al României, CJ Suceava își propune atât menținerea poziției județului Suceava în topul primelor zece județe receptoare de turiști români, cât și creșterea interesului acestora pentru destinația turistică Bucovina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
AdministraţieTurism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava