• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Județul Suceava va fi promovat la două târguri internaționale de turism care vor avea loc în luna noiembrie în Anglia și Polonia. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  a declarat că în ședința de săptămâna viitoare a deliberativului urmează să se aprobe participarea județului la târgul de turism din Londra, care va avea loc între 5 și 7 noiembrie, precum și la târgul de turism din Varșovia, care se va desfășura în perioada 22 – 23 noiembrie. „ Sunt două târguri unde ne adresăm turiștilor care au început să vină, să fie în creștere, din aceste zone”, a spus Flutur. El a mai adăugat că tot în ședința de săptămâna viitoare a deliberativului urmează să se aprobe asocierea județului Suceava cu județul Botoșani, pentru promovarea zonei turistice „Suceava – Neamț”.
”Ne leagă mai multe lucruri. Ținutul mănăstirilor, casa tradițională, dar și investiția nouă pe care ne pregătim să o demarăm, respectiv drumul care leagă Mălini de Borca, în județul Neamț, drumul lui Nechifor Lipan, care se va moderniza prin PNDL”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava