Concert pascal
MOPAN Suceava

Județul Suceava va găzdui un eveniment european în perioada în care România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene. Este vorba de Reuniunea directorilor generali în domeniul pădurilor, care va avea loc în perioada 5 – 6 iunie 20 I 9 la  Gura Humorului. În acest sens Consiliul Județean Suceava va încheia un Protocol de colaborare cu Ministerul Apelor și Pădurilor, Prefectura Suceava și Consiliul Local Gura Humorului. Asta ca urmare a solicitării Ministerului Apelor și Pădurilor. La eveniment vor participa aproximativ  100 de directori generali, directori și experți  în domeniul padurilor din statele membre ale Uniunii Europene și  Comisiei Europene.

Potrivit protocolului care va fi aprobat în ședința deliberativului județean de luni, 26 noiembrie, Consiliul Județean asigură organizarea și oferirea unei cine festive pentru participanii la Reuniunea directorilor generali în domeniul pădurilor în data de 5 iunie, asigură organizarea și oferirea unui moment artistic, stabilit de comun acord cu Ministerul, de aproximativ 30-45 minute, cu ocazia cinei festive, acordă, împreună cu Consiliul Local, suveniruri cu specific local participantilor și asigură organizarea și oferirea participantilor a unui tur al oraului Suceava care va include vizita Cetătii de Scaun a Sucevei și  a Muzeului satului bucovinean Suceava, în data de 6 iunie 2019, conform programului stabilit. Prefectura asigură, împreună cu Consiliul Județean și Consiliul Local, prezența politiei locale și a serviciului de salvare la locatia evenimentului, în data de 5 iunie 2019, precum și în data de 6 iunie 2019 cu ocazia vizitei în teren. Consiliul Local Gura Humorului acorda, îm preuna cu Consiliul Judetean, suveniruri cu specific local participantilor la Reuniunea directorilor generali în domeniul padurilor, asigură organizarea și oferirea unei vizite a participantilor la Manastirea Voronet și la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, in data de 5 iunie 2019.

”Romania va exercita începand cu 1 ianuarie 2019, pentru șase luni, Președinția Consiliului Uniunii Europene. În această perspectivă, Romania va beneficia de o buna vizibilitate pe plan extern, oferindu-ni-se oportunitate de a ne reafirma angajamentul european   și de a contribui în mod direct la evolutia Uniunii. În contextul  organizarii  a  numeroase  evenimente  la  nivel  inalt,  județul Suceava va fi una dintre gazdele delegatiilor intemationale. Aceasta calitate poate fi folosita de o maniera eficienta pentru o promovare economica, comerciala sau investitionala, turistică și culturala. Reuniunea directorilor generali în domeniul pădurilor, va contribui la consolidarea pe termen lung a administratiei publice prin vizibilitatea pe care o oferă județului n conditiile participarii elitei politice  și tehnice europene”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava