MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat că judeţul Suceava va primi o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime. Autospeciala va fi achiziţionată prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară EuroNEst din care fac parte şase judeţe din Regiunea de Nord Est. Flutur a precizat că această asociaţie derulează un proiect cu fonduri europene, prin care cele şase judeţe au primit mai multe autospeciale de intervenţie şi ambulanţe, care au fost transferate Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă. Preşedintele CJ Suceava a declarat că în prima etapă a proiectului, judeţului Suceava i-au revenit 10 autospeciale, din care, până în acest moment, au fost predate, prin contracte de comodat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava, 9 autospeciale (6 autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate medie, o autospecială de cercetare., o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială complexă de intervenţie, descarcerare şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă, urmând ca, până în luna iunie 2012, să fie transmisă şi ultima autospecială, respectiv pentru lucru cu apă şi spumă de capacitate mărită.

Flutur a mai spus că în a doua etapă a proiectului judeţului Suceava îi vor reveni 10 autospeciale, respectiv 6 ambulanţe de prim ajutor, o ambulanţă de reanimare, 2 autospeciale complexe de intervenţie, descarcerare şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă de capacitate mărită.

„Acum dorim să dăm drumul şi la a treia etapă, pentru o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime. Din păcate viaţa ne-a arătat că avem nevoie de astfel de dotări. Pe Regiunea de Nord Est vor fi luate şase astfel de autospeciale de acest gen”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava