Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava va încheia un protocol de colaborare cu Ministerului Turismului. Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că scopul aceste protocol este colaborarea între cele două părți pentru creșterea vizibilității României ca destinație turistică prin promovarea brandului turistic național, și în special a județului și a evenimentelor organizate de CJ Suceava. Flutur a spus că în baza acestui protocol, Ministerul Turismului acordă județului Suceava, în mod gratuit, dreptul de a utiliza mărcile „România, explorați Grădina Carpaților” și „Romania, explore the Carpathian Garden” în scop publicitar, în vederea promovării României. Cele două mărci vor putea fi folosite pe materialele de promovare, spoturi publicitare sau alte materiale realizate de Consiliului Județean pentru promovarea evenimentelor pe care le organizează.
În baza aceluiași protocol, Ministerul Turismului oferă Consiliului Județean Suceava dreptul de a folosi, reproduce și difuza fotografiile, spoturile și filmele de promovare aflate în arhiva ministerului. Nu în ultimul rând, Ministerul Turismului și CJ Suceava ar urma să organizeze acțiuni comune pentru diverse evenimente, care vor fi stabilite de minister.
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că pentru promovarea acestei zone a țării este extrem de importantă colaborarea administrației județene cu Ministerul Turismului. „Realizarea unor acțiuni comune de promovare a brandului turistic național și a destinației turistice Bucovina reprezintă modalități prin care se pot atinge obiectivele comune pentru creșterea vizibilității României ca destinație turistică, în general, și a județului Suceava și a evenimentelor organizate de Consiliul Județean, în special”, a spus Flutur.
El a amintit că Bucovina a participat în anul 2016 la șapte târguri și expoziții naționale și internaționale de turism, și tot anul trecut au fost organizate, la nivel județean, șase evenimente și manifestări de amploare pentru promovarea și valorificarea potențialului acestei zone, toate contribuind la creșterea numărului de turiști. Astfel, Gheorghe Flutur a spus că potrivit datelor statistice oficiale, județul Suceava a fost vizitat în anul 2016 de 342.710 de turiști, înregistrându-se o creștere de 10,4% față de 2015 și de de 43,6% față de 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava