Julia Roberts (52) a jucat în nenumărate filme prin care şi-a demonstrat talentul actoricesc. Se pare că nici viaţa personală a vedetei nu este una diferită de scenariul unui film presărat cu răsturnări de situaţie dramatice. Logodnicul- surorii sale vitrege, moartă în urma unei supradoze în 2014, o acuză pe vedeta de la Hollywood că nu a arătat nici măcar cea mai mică urmă de durere atunci când sora ei a murit şi că s-a comportat ca şi cum decesul acesteia a fost ceva insignifiant, notează click.ro.

John, logodnicul lui Nancy consideră că Julia se simte vinovată pentru dezinteresul pe care l-a afişat, dar nu poate iertă că vedeta nu a dorit să îşi exprime în mod public condolenţe ca şi cum dispariţia surorii vitrege nu ar fi contat deloc pentru ea. Bărbatul a dezvăluit că relaţia dintre cele două surori nu a fost una bună, iar tensiunile au existat încă din copilărie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/julia-roberts-vinovata-de-moartea-surorii-vitrege-acuzatiile-grave-aduse-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava