MOPAN Suceava

Julianne Hough a mărturisit că iubitul ei, Ryan Seacrest, a fost prima ei dragoste. Actriţa, 24, are o relaţie cu Ryan de doi ani de zile şi a declarat că îl admira pe star încă de dinainte să-l cunoască. „Într-un fel, am o relaţie cu prima celebritate de care m-am îndrăgostit, aşa că, mă simt norocoasă.”, a declarat ea, potrivit showbizspy.com.

Julianne a mai povestit că a avut anumite ezitări la prima întâlnire cu Ryan şi că a fost atât de emoţionată încât l-a bombardat pe acesta cu întrebări, în loc să se bucure, pur şi simplu, de întâlnire. „Am ezitat pentru că este un bărbat foarte influent şi dacă nu ar fi mers? La prima noastră întâlnire, am fost atât de emoţionată încât l-am supus unui adevărat interogatoriu, adresându-i întrebări de genul: ‘Eşti loial?’ sau ‘Ai o relaţie apropiată cu familia ta?’. Acum, când ne întâlnim, suntem foarte emoţionaţi amândoi şi suntem drăgăstoşi şi foarte romantici.”, a mai spus Julianne Hough, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava