MOPAN Suceava

Junior Achievement începe seria de proiecte dedicate aniversării a 25 de ani de implicare activă în educația din România prin celebrarea celor care, indiferent de conjunctura istorică sau economică și de resursele avute, sunt profesioniștii din educație, profesorii a milioane de elevi într-o viață de dascăl.

Proiectul PROFESORI DE MILIOANE cuprinde o serie de emisiuni TV realizate în coproducție cu Televiziunea Română, o aplicație mobilă și premierea profesorilor și realizărilor lor la Gala aniversară organizată la Ateneul Român în luna mai.

Din 15 aprilie, ora 19.00, pe parcursul a 7 duminici, la TVR 1 vor fi aduși în lumina reflectoarelor profesori, tineri și profesioniști din diferite domenii, de la arte liberale la business, care, împreună cu jurnalista Irina Păcurariu, vor analiza subiecte interesante din sistemul de învățământ actual. Pe lângă dezbateri privind educarea valorilor, motivarea tinerilor, pregătirea lor pentru viață și profesie sau modul în care putem construi folosind resurse puține, în cadrul emisiunilor vor fi prezentate reportaje din școli și interviuri cu profesori și tineri care au reușit să fie modele de profesionalism și performanță. Seria de emisiuni se va închide cu Gala JA „Investește în educație!“, un eveniment organizat anual pentru a premia excelența și investiția în educație.

Pe parcursul celor șapte săptămâni, tinerii din toată țara vor putea nominaliza profesorii care le-au schimbat modul de a privi lumea și viitorul, iar publicul larg va putea trimite întrebări pentru invitații emisiunilor utilizând aplicația mobilă Profesori de milioane.

Pentru mai multe informații despre proiect, precum și despre programul și invitații emisiunilor, vă rugăm să accesați: www.profesoridemilioane.ro și tvr1.tvr.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava