Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Snagov s-au desfășurat Campionatele Naționale de Canotaj pentru seniori și tineret. Clubul Sportiv Municipal Suceava a fost și el reprezentat în această competiție, toți componenții delegației fiind încă juniori.
Unul dintre cei mai valoroși tineri canotori ai momentului, Cosmin Pascari, care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de juniori I din Olanda, în proba de 4 rame, Cosmin Pascari, a cucerit argintul în proba de 2 rame la seniori, alături de colegul său ce a participat şi el la Mondiale, dar la 8+1, Alexandru Ciobâcă. Alte două sportive ce au participat la Campionatul Mondial de Juniori I, Elena Dănuţ şi Roşu Larisa, au concurat la Snagov în proba de dublu vâsle, câştigând medalia de bronz. Gabriel Șchiopoaia şi Florin Mitrea, tot de la CSM Suceava, au reuşit să câştige medalia de bronz la seniori în proba de dublu vâsle categorie uşoară.
Sucevenii au avut o evoluţie bună şi-n proba de 4+1, acolo unde au câştigat medalia de bronz la seniori cu o barcă în care au tras sportivii Marian Toma, Constantin Ștaut, Florin Fântânaru Artenie, Ciprian Loghin şi cârmaciul Lucian Onea.
Cea de-a cincea medalie a lotului de la CSM Suceava a fost obţinută în proba de 8+1 seniori, unde elevii antrenorului Ioan Despa au cucerit argintul. În această probă, în barca suceveană au concurat sportivii: Cosmin Pascari, Alexandru Ciobâcă, Marian Toma, Constantin Ștaut, Florin Fântânaru Artenie, Ciprian Loghin, Flavius Bucătaru, Florin Anton şi cârmaciul Lucian Onea.
„Sportivii noştri s-au descurcat admirabil la aceste Campionate Naționale, deşi toţi sunt juniori I şi au concurat la seniori. Am încercat mai multe echipaje decât am planificat iniţial şi asta pentru că i-am avut aici pe sportivii ce s-au întors de la Mondialele de juniori, dar şi cei ce vor participa la Balcaniadă. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul pe acordat”, a declarat antrenorul Ioan Despa.
După această ultimă competiţie naţională pe apă din 2016, trei dintre sportivii de la CSM Suceava, Larisa Roşu, Florin Fântânaru Artenie şi Ciprian Loghin, au rămas în pregătire la Snagov şi vor participa pe 11 şi 12 septembrie la Campionatul Balcanic de juniori, ce va avea loc în Grecia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava