MOPAN Suceava

Acum doi ani echipele de juniori III și IV ale CSU din Suceava realizau performanțe de excepție. La finele unui sezon competițional fructuos formațiile universitare sucevene de juniori III și IV izbuteau să se claseze pe podiumul de premiere, prima cucerind titlul de vicecampioană națională, cea de-a doua reușind medalia de aur.
Cei de atunci au mai crescut și în prezent, CSU din Suceava se află în luptă pentru medalii la toate categoriile de vârstă ale handbalului juvenil românesc la finele acestui campionat. Deși criza cauzată de pandemia de coronavirus a încurcat serios pregătirea tinerilor jucători suceveni, ei au continuat cu seriozitate să se pregătească așa cum pot și să spere că în luna august sau septembrie vor putea participa la turneele finale.
”Tinerii noștri jucători s-au străduit mult și în acest an și merită să aibă șansa să se lupte pentru medalii. Avem generații foarte competitive și putem realiza multe. A fost o perioadă mai dificilă pentru sportivii noștri obișnuiți cu antrenamentele în sală, cu atmosfera de echipă, cu contactul fizic din meci, cu pregătirea și în aer liber, dar sunt convins că ei se vor strădui să revină la forma fizică pe care au avut-o înainte de pandemie. Ne aducem aminte cu bucurie de momentele de acum doi ani când bucuria era maximă și săream de fericire până la tavan după finalele naționale și le mulțumim tuturor celor care au crezut cu adevărat în noi și ne-au susținut necondiționat” a declarat antrenorul echipei de juniori II a CSU din Suceava, Vasile Boca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava