Concert pascal
MOPAN Suceava

Aurel June, mijlocaşul adus de Foresta în această vară de la Sporting Vaslui, a făcut parte din echipa națională de juniori Under 19 a României, care a susținut zilele trecute două meciuri de verificare, în deplasare, cu reprezentativa similară a Ucrainei. Primul joc, în care June s-a aflat pe teren timp de 59 de minute, s-a încheiat nedecis, 2-2, în vreme ce jocul al doilea a fost câștigat de selecționata antrenată de Laurențiu Roșu, cu scorul de 3-1.

Din cauza acestei acțiuni a echipei naționale de juniori Under 19 a României, Aurel June a ratat meciurile pe care Foresta le-a disputat împotriva echipelor Oțelul Galați, în campionat, și Aerostar Bacău, în Cupa României. Însă va fi la dispoziția lui Petre Grigoraș pentru confruntarea de sâmbătă, de la Miroslava, contând pentru etapa a IV-a a Ligii a III-a.

„Dubla” cu Ucraina a constituit pentru selecționata Under 19 a țării noastre o ultimă verificare înainte de calificările la Campionatul European din 2020.

Tricolorii născuţi în 2001 vor debuta în calificări în luna octombrie. Partidele se vor desfăşura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie, conform următorului program:

– 8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia.
– 11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania.
– 14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România.

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe şi cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu ţara gazdă, Irlanda de Nord.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava