Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupa de copii născuţi în anul 2008 de la Juniorul Suceava a câştigat ediţia din acest an a Memorialului „Gheorghe Ene” cu victorii pe linie: 11-1 cu Foresta Fălticeni, 11-0 cu Foresta Suceava, 6-1 cu Dorna Vara Dornei, 11-0 cu LPS CSS Suceava şi 4-0 cu Luceafărul Bucovina Suceava. „Ţin să-i felicit pe jucători pentru calificarea la Turneul zonal şi pentru maniera autoritară în care s-au impus în această competiţie. Am jucat cel mai frumos fotbal, am înscris 43 de goluri şi am încasat doar două, astfel că victoria noastră este pe deplin meritată. Doresc să mulţumesc părinţilor pentru suportul acordat şi sper să avem evoluţii la fel de concludente în continuare”, a declarat antrenorul Ovidiu Vranău.

Iată şi lotul de jucători aliniat de Juniorul Suceava la faza judeţeană a Memorialului „Gheorghe Ene”: Iustin Grigoraş, Alexandru Anton, Luca Bulină-Dascălu, Vasile Baciu, Alin Strugariu, Fabian Danileţ, Alexandru Perhinschi, Daniel Savu, Darius Curic, David Grigoraş, Alexandru Alexandrovici şi Alexandru Chirilă.

Turneul zonal al competiţiei va avea loc în intervalul 9-11 decembrie, într-o locaţie care va fi stabilită ulterior, cu participarea echipelor campioane din judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Vaslui şi Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava