MOPAN Suceava

Juniorul Suceava a încheiat sezonul oficial al Ligii a IV-a cu un meci pe teren propriu împotriva grupării Siretul Dolhasca. Calificată deja la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, formația gazdă a folosit jucători foarte tineri s-au care au evoluat mai puțin în acest campionat, scorul final fiind 2-2.

După meci, conducerea AJF Suceava le-a oferit jucătorilor de la Juniorul Suceava diplomele, cupele, medalii și tricourile de campioni.

Echipa suceveană își cunoaște adversara de la barajul de promovare în Liga a III-a. Este vorba de formația Speranța Răucești, care a devenit campioană în județul Neamț cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Cu o singură înfrângere în 17 meciuri disputate până acum în Liga a IV-a din Neamț, Speranța Răucești are în componență foști jucători de la Ceahlăul, precum atacantul Dragoș Patrichi – golgheterul echipei cu 20 de goluri marcate, mijlocașul Mădălin Popa, fundașul Andrei Vițelaru sau portarul Alexandru Hărăguță, ultimul venind de la Dante Botoșani în iarna trecută. De asemenea, cinci dintre componenții formației din Răucești joacă și-n Liga a II-a la futsal, pentru Ceahlăul Piatra Neamț, cum este cazul portarului Ionuț Bicleanu și a jucătorilor de câmp Vasile Avram, Alexandru Bordeanu, Alexandru Smău și Ionuț Apostoae.

Juniorul Suceava și Speranța Răucești se vor bate pentru promovare în dublă manșă, pe 18 iunie (Suceava) și 25 iunie (Neamț). Prima partidă se va disputa pe stadionul din Ițcani, cea de-a doua urmând a se disputa în deplasare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava