MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal a anunțat programul meciurilor din primul tur al Cupei României – editia 2021/2022. Primele echipe din județul nostru care vor intra în competiție sunt Juniorul Suceava și Șomuz Fălticeni, care se vor înfrunta într-un meci eliminatoriu, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Juniorul Suceava a ajuns în premieră pe tabloul național al Cupei României din postura de câștigătoare a fazei județene a competiției, dupa ce a dispus în finală, cu scorul de 3-1, de Rarău Câmpulung.

De partea cealaltă, gruparea fălticeneana vrea să depășească performanța de anul trecut, când a ajuns până în Turul IV al Cupei României.

“Ne dorim sa ajungem cât mai sus în Cupa României. În acest moment meciul va fi caun fel de pregătire, pentru că nu vom fi la capacitate maximă la data de 28 iulie, când este programat primul tur. Ne-am fixat ca obiectiv să parcurgem trei-patru tururi în Cupa României și sa aducem măcar o echipă de Liga a II-a la Fălticeni. Vom trata competiția cu seriozitate și vom alinia o formulă cât mai competitivă”, a declarat antrenorul Șomuzului, Iulian Ionesi.

Primul tur al Cupei Romaniei mai programează în zona de nord a Moldovei întâlnirile: Moldova Cristești (Iași) – Dante Dorohoi, CSM Pașcani – Hușana Huși, Viitorul Curita – CSM Bacău și CSM Vaslui – Sporting Vaslui.

Foresta Suceava și Bucovina Radauti vor intra în competiție odată cu Turul II, programat pe 11 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava