Cuvântul lui Cătălin Cazacu nu mai valorează nimic în faţa iubitei lui! Degeaba i-a promis marea cu sarea, căci la televizor Ana Roman nu a văzut vreo davadă de dragoste, ci dimpotrivă! A constatat că partanerul ei încearcă să o cucerească pe Claudia Pavel, aka Cream. Nici gesturile pe care el le-a făcut în relaţie cu puţin timp înainte de „Exatlon” nu mai cântăresc mare lucru. Acum e mai limpede ca niciodată că sportivul nu pune preţ pe declaraţii de dragoste şi promisiuni, scrie click.ro.

Cei doi formează un cuplu de aproape un an, au vorbit despre nuntă şi ar fi vrut un copil împreună. Ana Roman (29 de ani) şi Cătălin Cazacu au mers chiar până într-acolo încât au vrut să-şi demonstreze dragostea unul faţă de celălalt printr-un tatuaj dedicat. Bruneta are desenat pe antebraţ o inimioară şi data la care motociclistul este născut (11.05.84), iar el nişte bătăi de inimă şi data la care iubita lui îşi sărbătoreşte ziua (16.08.88). Motociclistul şi bruneta s-au luat de mână şi au mers împreună la un salon, la finele anului trecut, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/juramantul-pe-care-catalin-cazacu-i-l-facut-iubitei-inainte-cu-putin-timp-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava