MOPAN Suceava

Asociatia Culturala EUROVOICES in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si  Primaria Orasului Gura Humorului organizeaza in perioada 11-13 iulie 2014 Festivalul International de Muzica pentru Tineret EURORITM. 

In urma unei selectii riguroase a organizatorilor au fost alesi 40 de solisti din Romania si din strainatate cu varsta intre 15 si 35 de ani care vor asigura 3 seri de spectacole de inalta calitate.

Astfel vineri si sambata 11-12 iulie 2014 incepand cu ora 18 va avea loc concursul pe grupe de varsta in Parcul Arinis iar  duminica 13 iulie 2014 incepand cu ora 20 va avea loc Gala de Premiere a Festivalului International Euoritm.

Solistii finalisti au inscrise in portofoliul muzical premii la numeroase festivaluri de muzica sau emisiuni concurs de specialitate nationale si internationale si reprezinta talente reale si voci valoroase in curs de afirmare.

La editia 2014 a Festivalului International de Muzica EURORITM  vor participa  delegatii din Ucraina, Malta, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Kazahstan, Romania.

Organizatorii festivalului vor oferi marelui castigator al TROFEULUI EURORITM suma de 3000 de lei  la care se va adauga premiul oferit de casa de productie MD Sound- productia unei melodii proprii ( compozitie, productie si promovare on line) in valoare de 2000 EUR.

Cele trei seri de spectacole din cadrul Festivalului International Euroritm vor fi transmise on line de catre Radio Romania Iasi pe site-ul  www.radioiasi.ro.

Fiecare seara de concurs se va finaliza in acordurile muzicale ale Phoenix, Directia 5, Madalina Lefter, Fara Zahar si Xonia !

Juriul Festivalului International EURORITM 2014

Tolga Gurdil-Turcia- Presedintele juriului

Compozitor, producator muzical si de televiziune, organizator de festival. In calitate de producator TV a organizat  numeroase concerte si evenimente culturale. Este membru al consiliului de conducere a WAFA-World Association of Festivals and Artists. Presedintele Festivalului International de Muzica ‘Shining Star”-Turcia.

Miglena Georgieva-Bulgaria

Doamna Miglena Georgieva este directorul  și profesorul vocal al Complexului pentru Copii „We, Sparrows” Montana, Bulgaria.  Aceasta este o instituție de artă și sport, educație extracurriculară.  Cursurile acestei  institutii  sunt frecventate de peste 900 de copii  si avand in portofoliu  multe premii la concursuri și competiții din Bulgaria.

Iurie Levcic-Ucraina

Istoric-muzicolog, membru al Uniunii Jurnalistilor din Ucraina, sef de redactie al Companiei teleradiodifuziune Cernauti si director al “Centrului Bucovinean de Arta pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Romanesti”.

Corneliu Muresanu-Romania

Absolvent al  Conservatorului de Muzica „G.Enescu” din Iasi, domnul Corneliu Muresanu a fost Regizor Muzical, Redactor Realizator, Sef Redactie Muzicala, Coordonator Grup Productie Emisiuni Muzicale si Divertisment la  Radio Romania Iasi, in prezent fiind  Directorul Radio Apollonia in cadrul Trustului de Presa Apollonia.

A participat in numeroase jurii de specialitate la festivaluri nationale si internationale.

Simona Ionascu-Romania

Specialist in comunicare de brand si imagine, PR pentru label-uri muzicale si artisti de top, organizator de evenimente si consultant de strategie pentru campanii de promovare pentru produse muzicale, artisti si branduri. In prezent detine compania „hTag”, specializata in PR, promovare, imagine, advertising. A lucrat ca reporter si realizator de programe la Radio Romania Tineret (SRR), ca PR si Brand Manager la Kiss FM, Kiss TV si Magic FM, copywriter si manager de proiecte speciale la BBDO, co-partner la 5 INSI, agentie de management artistic si evenimente.

George Vanvu – Romania

Compozitor, pianist, coordonator muzical si realizator emisiuni Radio Romania Iasi.

FINALISTII FESTIVALULUI INTERNATIONAL EURORITM 2014

GRUPA 15-20 ANI

Alexandra Dodoi
Alexandra Ionascu
Ana Maria Gibu
Ana-Maria Ghenghea
Anamaria Rotarescu
Andrei Glad Condor
Claudia Andreea Ionita
Codruta-Bianca Barariu
Denisa Maria Cimpian
Diana Chelaru
Edina-Katinka Bodor
Elena Chirvase
Eugenia Nicoleta Nicolae
Gabriela Isabela Chitosca
Ioana Cristina Mititelu
Ioana Ignat
Ioana Miruna Buza
Lavinia Ioana Lacatus
Maria-Magdalena Bigea
Monica Gabriela Apostol
Paulina Elena Popa
Sebastian Ionut Bancila
Selatin Kiazim
Valentina Manolea
Yoana Petrova Dimitrova

 FINALISTII FESTIVALULUI INTERNATIONAL EURORITM 2014

Grupa 21-35 ani

Ana Cioflica
Andreea MadalinaTerciu
Andreea Nicoleta Domsa
Aurora Viorica Ganea
Cristina Vezeteu
Dragos Anghel
Elena Alexandra Voinea
Ioan Bigea
Khrystyna Severina
Mihaela Sorina Murdeala
Natally Angelova
Rafaela Prodan
Soraya Cardona
Tatyana Kim

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava