Concert pascal
MOPAN Suceava

Împotriva demolării unei școli

Lipsa de interes faţă de problemele fireşti ale copiilor noştri, a fostului guvern PDL, a făcut ca noua construcţie a şcolii din Probota să fie pusă într-un plan propus… demolării. Nu este vreo glumă proastă, ci decizia unor foşti demnitari pedelişti iresponsabili care au vrut să demoleze construcţia unei părţi a şcolii din satul Probota. La faţa locului au fost prezenţi Ovidiu Donţu – candidatul pentru Senat din Colegiul 3 Suceava, deputatul Ioan Stan care candidează pentru un nou mandat, Alexandru Rădulescu – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, pecum şi reprezentanţi ai administraţiei locale, alături de cetăţenii care au solicitat o întâlnire cu responsabili ai administraţiei judeţene.

Cei doi, Donţu şi Stan au promis că lucrările la noua clădire vor continua cu respectarea normelor legale. Mai mult, deputatul Ioan Stan a luat la faţa locului legătura telefonică cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, solicitându-i prezenţa urgentă, în teritoriu, la Probota, pentru rezolvarea urgentă a acestei probleme.

 

Sfințire de troiță în comuna Fântânele

De ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, în localiatea Stamate subordonată administrativ comunei Fântânele, a fost sfinţită o superbă troiţă din lemn, aflată la intersecţia principală a satului. La manifestare, au fost prezenţi Ovidiu Donţu – candidatul USL la Senat al colegiului senatorial numărul trei, precum şi deputatul Eugen Uricec care candidează pentru un nou mandat pentru colegiul numărul patru de deputaţi. Cetăţenii aflaţi la această sărbătoare au discutat cu cei doi candidaţi necazurile cu care se confruntă comuna lor.

Ovidiu Donțu la hramul bisericii din Dolhasca

Cu ocazia sărbătorii creştineşti de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, candidaţii USL, Ovidiu Donţu şi Ioan Stan, au participat la slujba oficiată la biserica din Dolhasca ce are hram ziua arhanghelilor.

Alături de sutele de credincioşi, Donţu şi Stan s-au întâlnit aici şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nichifor. Participanţii la slujbă le-au transmis candidaţilor problemele comunităţii din Dolhasca, profitând şi de prezenţa aici a reprezentanţilor administraţiei locale. Ovidiu Donţu candidat la funcţia de senator al Colegiului 3 – Suceava, într-un dialogul purat cu zeci de cetăţeni ai oraşului, a promis sprijinul domniei sale în privinţa investiţiilor necesare unei localităţi înaintate vremelnic la statutul de oraş.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava