Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi gazetari suceveni au fost nominalizaţi la premiul pentru jurnalism care va fi acordat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Este vorba despre Daniela Beale, de la „Crai nou” şi, de Adriana Dascălu Bulină, de la Televiziunea Intermedia. Pentru a ajunge între primii 5 clasaţi, din care va fi ales cîştigătorul categoriei, cele două trebuie să treacă de etapa votului online.

Această etapă se desfăşoară în intervalul 16 -22 februarie 2015, pe adresa http://gala.cnasr.ro/. Ulterior etapei de vot online, primii 5 clasaţi vor intra la etapa de jurizare, care va avea la bază porfoliul în domeniul asistenţă socială realizat în anul 2014.
În cadrul celei de-a doua ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, organizată în 17 martie 2015, la Ateneul Român, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali recunoaşte contribuţia celor care au participat la dezvoltarea asistenţei sociale şi au promovat profesia de asistent social în anul 2014. La ediţia de anul trecut a galei, suceveanca Georgeta Niculina Balmoş a cîştigat titlul “asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi”. Ea este asistent social la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă ,,Sf. Andrei’’ din Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava