Concert pascal
MOPAN Suceava

Stilistul lui Hailey Bieber, Maeve Reilly, a mărturisit că soțul modelului, Justin Bieber, adoră stilul ei și că uneori, după ce o vede, rămâne mut de uimire.

Maeve Reilly a spus pentru E! News, potrivit contactmusic.com: „Cred că Justin îi iubește stilul. Ador momentele în care el intră în cameră și o vede și îi pică fața ori nu se mai oprește din a o complimenta. Același lucru se întâmplă și în cazul Ciarei. Când Russell Wilson intră în cameră de fiecare dată reacționează: ‘Wow!’. Nu e nimic mai frumos pentru o femeie decât să audă asta din partea bărbatului ei.”

Maeve a mai spus că, de cele mai multe ori, soția lui Justin Bieber se aranjează singură, iar atunci când se întâlnesc, doar fac schimb de idei, pentru că „au gusturi asemănătoare”. „Cu Hailey, totul este despre stare. O întreb ‘Simți că ți potrivește asta?’, ori mă întreabă ea ‘Arăt bine așa?’. Totul ține de stare și de ceea ce are de făcut în ziua respectivă. Este incredibilă și foarte colaborativă. (…) Nu îi spun eu niciodată ce să facă ori ce să poarte și gata. Sincer, sunt cu adevărat obsedată de ea.”, a adăugat stilista.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava