• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Justin Bieber l-a sfătuit pe Ed Sheeran să stea departe de scandaluri, pentru că este o adevărată inspirație pentru fanii săi și ar fi păcat să o dea în bară.

Cântărețul în vârstă de 22 de ani a declarat într-un interviu acordat postului de radio BBC Radio 1, potrivit contactmusic.com: „Eu și Ed nu suntem extraordinar de apropiați, dar eu îl consider pe el un prieten și chiar apreciez muzica lui. De asemenea, îl apreciez ca persoană. Este o sursă de inspirașie pentru fanii lui, pentru atât de mulși tineri – face muzică fantastică. Piesele sale inspiră oameni și cred că este foarte important să poți să faci un om să plângă sau să râdă, să scoți emoția din ei. Are el ceva care te face să îl placi. Este o persoană foarte agreabilă și foarte, foarte talentată.”

În cadrul aceleași emisiuni radio, controversatul cântăreț, care s-a confruntat cu numeroase probleme legale de-a lungul timpului, a spus că îl sfătuiește pe Ed să nu calce strâmb și să-ți păteze în vreun fel cariera. „Să sperăm că nu va face ceva asemănător… Trebuie să ne asigurăm că nu face ceva prostesc și strică tot.”, a spus Justin Bieber.

Justin Bieber: „Ed Sheeran este o sursă de inspirație pentru fanii lui”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava